fbpx

Förköpserbjudande Olofström

Bli medlem redan nu och få rabatt samt vårt fina startpaket på köpet!

VI SLÄPPER NU 100 FÖRKÖPSERBJUDANDE!
Bli medlem nu och få vårt fina startkit med väska/ryggsäck och vattenflaska, 500kr i rabatt, två tillfällen med en Personlig Tränare samt fri träning på alla befintliga Wellness Studio fram tills vi öppnar. Totalt ett värde på ca 2500kr!

På nästan 1100 inspirerande kvm kommer du bl.a att hitta den modernaste träningsutrustningen på marknaden från världsledande Technogym och Eleiko.

Du kommer bl.a att kunna träna i BIOCIRCUIT™ – effektiv och personlig cirkelträning på bara 30 minuter, både kondition och styrketräning, som hjälper dig att uppnå dina träningsmål på kort tid. Ingen tid att passa, träna när du kan. BIOCIRCUIT™ är för alla!

Vårt gruppträningsutbud från förra anläggningen följer med men också en nyhet utlovas; det funktionella passet CROSSCAGE som kommer att köras i vårt nya funktionella rum. Step, Abs & Ass, Yoga Cirkelträning och Tabata kör vi i ”stora salen” och för Indoor Walking skapar vi en egen riktigt cool sal.

När du blir medlem kommer du att få WellnessGo, vårt koncept där våra Personliga Tränare säkerställer att du får en optimal start och uppföljning så att din träning verkligen blir av. Detta oavsett om det är individuell träning eller gruppträning som lockar mest.

För oss är det viktigt att din träning blir av!

Bli medlem redan nu och få rabatt, WellnessGo samt vårt fina startpaket på köpet! (Värde 2500kr)
Erbjudandet gäller dem som bor i Olofström eller i anslutning till. 

Reservera ditt förköpserbjudande genom att fylla i formuläret nedan (ej bindande) eller kom in till receptionen i City.
(Prisex. från 335kr-435kr/mån för 12mån)

 

Inga fält hittades.