Biocircuit™

Effektiv och personlig cirkelträning på bara 30 minuter

Ingen tid att passa, träna när du kan. BIOCIRCUIT™ är för alla!

Wellness Studio är bland de första och nu även de största i Sverige med att erbjuda det unika träningskonceptet BIOCIRCUIT™ och vi har med det guidat tusentals till att komma igång med regelbunden träning.  

Framtidens träning BIOCIRCUIT™ är modern, enkel och effektiv träning som ger resultat på 30min.

Att gå ner i vikt, bli starkare eller träna för att hålla igång och må bra, oavsett vad det är som motiverar dig att besöka ett gym så vill du träna det som passar dig och dina förutsättningar. En sak passar helt enkelt inte för alla, fram till nu. För nu lanserar vi BIOCIRCUIT™ – effektiv och personlig cirkelträning på bara 30 minuter men både kondition och styrketräning, som hjälper dig att uppnå dina träningsmål på kort tid, tack vare BIODRIVEs banbrytande teknologi.

Maskinerna ställer automatiskt in sig efter dina förutsättningar och ser till att du tränar hela kroppen både effektivt, rätt och säkert. Det guidade programmet ger användaren en engagerande och personlig träningsupplevelse som är snabb och enkel då du slipper manuella justeringar av maskinerna och onödig väntetid.

Det som också gör BIOCIRCUIT™ unikt är att det passar alla, oavsett ålder och mål. Genom att du tillsammans med din PT (som ingår) kan välja det träningsprogram som passar dig och dina förutsättningar och som samtidigt blir personligt anpassat efter din nivå har du möjlighet att träna säkert och effektivt och samtidigt möjlighet att utveckla din träning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren.

Träning för alla, oavsett ålder och mål

Resultat kan inte uppnås utan en noggrann planering som är förankrad i vetenskap, erfarenhet och hårt arbete. BIOCIRCUIT™ TRAINING METHOD har studerats för att ge användarna bästa möjliga resultat. Övningar, arbetsbelastning, förhållande mellan arbete/vila och tempo har definierats och integrerats i BIOCIRCUIT™ som kommer från marknadsledande Technogym.

Olika inriktningar på program:

Varför BIOCIRCUIT™?

Hur fungerar BIOCIRCUIT™?

  1. Logga in på UNITY SELF-kiosken via Wellness Studio-app eller Technogym armband
  2. Skärmen guidar dig till din första maskin i ditt träningspass
  3. Dina personliga inställningar från ditt program ställs in automatiskt när du kommer till varje maskin
  4. Cirkelträningen avslutas efter två varv och resultatet sparas automatiskt i appen

Vid första introduktionen tillsammans med en tränare sparas dina personliga träningsinställningar. Vid nästa besök sker inställningarna automatiskt så att du kan koncentrera dig helt på din träning.

Nyfiken på BIOCIRCUIT?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer!

Du hittar BIOCIRCUIT™ i:

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.