InBody

En selfie på insidan

Hur mår din kropp?

InBody – vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att faktiskt se vad din kropp består av. Muskelmassa, vätska, fettprocent, visceralt fett, BMI, förhållanden i kroppen mm. Dessutom med ett resultatvärde på nästintill 100%. Vågen tar hänsyn till bra muskelmassa och ger dig ”rätt” värden utefter dina förutsättningar. Oavsett om du ska upp eller ner i vikt så får du även rekommenderat dagligt intag kalorimässigt.

När du vägt dig får du ut en personlig analys som informerar dig om var din hälsostatus befinner sig. Vi rekommenderar att göra InBody-testet en gång i månaden för att skapa en överblick av utvecklingen du gör.

Det tar endast 45 sekunder

På bara 45 sek så mäter InBodyvågen alla dina värden. Vi kan efter det tillsammans analysera resultaten för att förstå din vikt, dina styrkor och svagheter och sedan sätta upp mål för dig personligen. Boka dig nu och få ditt eget hälsovärde samt rekommendationer för vad som behöver förändras!

Resultat

Resultatet baseras till 100% på DIG och DIN kroppstyp.

Du loggar in med personnummer så att vågen minns dina tidigare vägningar och jämför i diagramform efter varje vägning. Den visar med tydliga staplar hur du ligger gentemot medeleuropéen i samma kön/ålder, så du lätt ser vad du bör förbättra.

Du får en rekommenderad målvikt som är baserat på DIN kropps sammansättning. Inte på en BMI-skala som det så ofta tidigare varit. Om du dessutom har en bra muskelmassa så tar den hänsyn till det även i sina andra rekommendationer. Om du ska upp eller ner i vikt så får du också ett rekommenderat dagligt intag kalorimässigt för att nå ditt mål.

Den visar Visceralt Fett/Hälsovärde (”det farliga fettet”) så att du får ett riktvärde på var du ligger och hur du mår. Skalan (inte %) här är: 1-4 Toppen, 5-9 Bra, 10-14 Riskzon, 15-20 Stor fara.

Vad är vikt?

När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

Din hälsa beror på så mycket mer än bara din vikt. Att veta hur mycket fett du behöver bli av med eller var du ska öka din muskelmassa, kan hjälpa dig att styra din kost och även din träningsplan så att du når dina mål.

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.