Vi har flexibla medlemskap både när det gäller innehåll och avtalslängder (från 1 mån). Med våra Guld- och Platinamedlemskap har du tillgång till alla våra anläggningar men vill du bara vara Silvermedlem på någon av våra mindre anläggningar så går det utmärkt.

Du behöver alltså inte betala för de stora anläggningarna om du inte vill använda dem.

 

Prisnivå Silver 255 kr/mån — 600 kr/mån beroende på avtalslängd och innehåll

Prisnivåer Platina 335 kr/mån — 700 kr/mån

För företag se här!

 

Vi erbjuder anpassade medlemskap för studenter och seniorer.

Med vårt nya koncept WellnessGO säkerställer vi nu inte bara att du börjar träna, utan också hittar de träningsformer som passar din profil, dina förutsättningar och mål. Då blir träningen av och då kommer också resultaten. Vi tror att det är precis vad alla behöver.

Är du medlem nån annanstans och vill byta till oss? Lugn, vi löser det!

Ring, fyll i formuläret nedan eller kom in till oss under våra bemannade öppettider så hjälper vi dig igång på bästa sätt.

 

Flexibla medlemskap

WellnessGo – Lic. Personliga Tränare som hjälper dig igång och följer upp

Träningsglädje kl 04.00-24.00

Den modernaste träningsutrustningen

MyWellness – vårt digitala verktyg för att optimera din träning

Gruppträningsutbud i världsklass

Inspirerande gruppträningsinstruktörer

Kompetenta Personliga Tränare

För oss är det viktigt att du ska du kunna känna dig trygg när du tränar hos oss. Förhoppningsvis händer det aldrig någon olycka men om det skulle hända är vi utbildade inom Första hjälpen, Hjärt-Lungräddning och vi har hjärtstartare på alla våra bemannade anläggningar.

Wellness Studio vill hjälpa människor till ett hälsosamt liv och därför är det självklart att samarbeta med de organisationer, polis och kommun som jobbar mot dopning och annan ohälsa.

Vissa företag har att de anställda får ut sitt friskvårdsbidrag genom att styrka att man investerat i egen friskvård. Andra företag har skrivit avtal med olika portaler vilket innebär att friskvårdsbidraget betalas ut via en tredjepartsaktör som t.ex Min Friskvård (ePassi), Wellnet, Actiway och Benify.

Wellness Studio samarbetar med de mest kända friskvårdsportalerna i Sverige så det går utmärkt att bli medlem hos oss om din arbetsgivare har avtal med någon av dem.

Wellness Studio verkar för en dopningsfri träningsmiljö och tar under alla omständigheter avstånd från dopning.

Wellness Studio förbjuder villkorslöst användande och hantering av olagliga prestationshöjande preparat hos både medlemmar och personal.

Wellness Studio försäkrar att alla medlemmar är medvetna om Wellness Studios inställning till dopning och har i medlemsavtalet reglerat vad brott mot detta leder till.

Wellness Studio deltar aktivt i antidopningsarbetet 100% Ren Träning Kalmar och PRODIS i Sverige. Vi är transparenta mot polis vilket innebär att dopningskontroller kan ske på våra anläggningar.

Wellness Studio som medlem i FRISK –Friskvårdsföretagens branschorganisation, stödjer det pågående globala arbetet mot dopning.