Medlemsskap

Den bästa träningen är den som blir av.

Vi erbjuder ett oslagbart utbud av träning av högsta kvalitet för alla smaker. Vårt mål är att du ska hitta en effektiv och regelbunden träning och vi hjälper dig med glädje, passion & omtanke.

Vi sprider glädje på 28 olika klubbar i södra Sverige. För vi vet att med rolig träning kommer också god hälsa.

Vi har flexibla medlemskap både när det gäller innehåll och avtalslängder (från 1 mån). Med våra Platinamedlemskap har du tillgång till alla våra anläggningar men vill du bara vara Silvermedlem på någon av våra mindre anläggningar så går det utmärkt.

Du behöver alltså inte betala för de stora anläggningarna om du inte vill använda dem.

Silver

kr

255-600kr

/ månad
  • Beroende på avtalslängd och innehåll

Asarum
Bräkne Hoby
Färjestaden
Jämjö
Kallinge
Kalmar Arenan
Karlshamn City
Kristianstad City
Mörrum
Nättraby
Rödeby
Tingsryd
Torsås
Vislanda

Platina

kr

335-700kr

/ månad
  • Beroende på avtalslängd och innehåll

Alvesta
Kalmar City
Karlshamn Riggen
Karlskrona City
Karlskrona Södra
Kristianstad Härlöv
Lyckeby
Olofström
Oskarshamn
Ronneby
Växjö
Åhus
Älmhult

Silver

kr 255-600 / månad
  • Beroende på avtalslängd och innehåll

Platina

kr 335-700 / månad
  • Beroende på avtalslängd och innehåll

Oskarshamn
Kalmar City
Karlskrona City
Lyckeby
Karlskrona Södra
Ronneby
Karlshamn Riggen
Kristianstad Härlöv
Åhus
Älmhult
Alvesta
Växjö

Vi erbjuder anpassade medlemskap för studenter och seniorer.

Med vårt koncept WellnessGO säkerställer vi nu inte bara att du börjar träna, utan också hittar de träningsformer som passar din profil, dina förutsättningar och mål. Då blir träningen av och då kommer också resultaten. Vi tror att det är precis vad alla behöver.

Är du medlem nån annanstans och vill byta till oss? Lugn, vi löser det!

Ring, fyll i formuläret nedan eller kom in till oss under våra bemannade öppettider så hjälper vi dig igång på bästa sätt.

Flexibla medlemskap

WellnessGo – Lic. Personliga Tränare som hjälper dig igång och följer upp

Träningsglädje kl 04.00-24.00

Den modernaste träningsutrustningen

MyWellness – vårt digitala verktyg för att optimera din träning

Gruppträningsutbud i världsklass

Inspirerande gruppträningsinstruktörer

Kompetenta Personliga Tränare

För oss är det viktigt att du ska du kunna känna dig trygg när du tränar hos oss. Förhoppningsvis händer det aldrig någon olycka men om det skulle hända är vi utbildade inom Första hjälpen, Hjärt-Lungräddning och vi har hjärtstartare på alla våra bemannade anläggningar.

Wellness Studio vill hjälpa människor till ett hälsosamt liv och därför är det självklart att samarbeta med de organisationer, polis och kommun som jobbar mot dopning och annan ohälsa.

Vissa företag har att de anställda får ut sitt friskvårdsbidrag genom att styrka att man investerat i egen friskvård. Andra företag har skrivit avtal med olika portaler vilket innebär att friskvårdsbidraget betalas ut via en tredjepartsaktör som t.ex Min Friskvård (ePassi), Wellnet, Actiway och Benify.

Wellness Studio samarbetar med de mest kända friskvårdsportalerna i Sverige så det går utmärkt att bli medlem hos oss om din arbetsgivare har avtal med någon av dem.

Wellness Studio verkar för en dopningsfri träningsmiljö och tar under alla omständigheter avstånd från dopning.

Wellness Studio förbjuder villkorslöst användande och hantering av olagliga prestationshöjande preparat hos både medlemmar och personal.

Wellness Studio försäkrar att alla medlemmar är medvetna om Wellness Studios inställning till dopning och har i medlemsavtalet reglerat vad brott mot detta leder till.

Wellness Studio deltar aktivt i antidopningsarbetet 100% Ren Träning Kalmar och PRODIS i Sverige. Vi är transparenta mot polis vilket innebär att dopningskontroller kan ske på våra anläggningar.

Wellness Studio som medlem i FRISK –Friskvårdsföretagens branschorganisation, stödjer det pågående globala arbetet mot dopning.

Den bästa träningen är den som blir av

Är du intresserad av att komma igång?

Fyll in dina uppgifter så hör vi av inom kort, vi kommer hjälpa dig igång med träningen på bästa sätt. Hos Wellness Studio hittar du gemenskap och träningsglädje.

Våra anläggningar är skapade för att alla ska kunna träna hos oss, känna en gemenskap och trivas från första stund. Genom kompetenta medarbetare och utrustning i världsklass kan vi leverera en produkt vi är stolta över!

Vi är en expansiv och innovativ friskvårdskedja. Utifrån våra värdegrunder arbetar vi för att ständigt utvecklas för att nå vårt mål att bli en av landets främsta friskvårdskedjor med Sveriges mest nöjda medlemmar!

Vi hjälper människor till ett hälsosamt liv genom regelbunden träning. Vi vet att den bästa träningen är den som blir av, tillsammans med oss skapar vi en grund för dig att komma igång och hålla igång med din träning.