Vi är Wellness Studio

En expansiv och innovativ friskvårdskedja.

Wellness Studio Sverige AB är en träningskedja bestående av 30 anläggningar i sydöstra Sverige.

Vår affärsidé är “Vi hjälper människor till ett hälsosamt liv genom regelbunden träning”. För att ge bra förutsättningar för detta etablerar vi anläggningar både i centralorter samt på landsbygd i vetskapen om att tillgänglighet är en viktig parameter för att träningen ska bli av.

Våra värdeord Glädje, Passion och Omtanke är något har vi alltid med oss!

Varför välja Wellness Studio?

Vi erbjuder alla nya medlemmar två träffar med personlig tränare (PT) där vi skapar en personlig träningsplan för att ge bästa tänkbara start. Vi använder oss av modern teknik för att inspirera och skapa träningslust samtidigt som du kan följa din utveckling.

På merparten av våra anläggningar erbjuder vi utöver ett fullutrustat gym även ett brett utbud av gruppträning. Vi jobbar även med kost kopplat till träning och ger råd och tips för att skapa önskat resultat.

Alla instruktioner i våra gym ges av personliga tränare vilket säkerställer en hög kompetens.

Vi jobbar ständigt för att våra medlemmar ska vara nöjda. Det ska vara både roligt och utvecklande att vara medlem hos oss!

Personal

Vi växer och söker alltid efter nya personer som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss. Vi är en av få aktörer i branschen som har ett kollektivavtal. Vi ser långsiktigt och seriöst på vår relation med vår personal och vill vara en arbetsplats där man kan utvecklas och stanna länge. Du kan alltid ansöka på jobb@wellnesstudio.se, glöm inte ange önskad anläggning!

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.