Weight Trainer

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare.

Träna tillsammans med en personlig tränare

En träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Du väljer om du vill träna individuellt eller i små grupper s.k. Small Groups om 4-8 personer.

Kost som passar dig

Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.

Resultatet är ledordet

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight Trainer i två olika upplägg, ett lite kortare – 1 månad och ett längre – 3 månader. Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Efter Weight Trainer programmet

Läs vad några personer som har kört Weight Trainer personliga program har att säga

Gick ner 25 kg

Jag såg reklam för Weight Trainer på Fb och tänkte att det lät precis som det jag behövde för att komma igång igen…

Läs mer

Jag såg reklam för Weight Trainer på Fb och tänkte att det lät precis som det jag behövde för att komma igång igen, både med träning överlag men också för att få en liten kick och tappa lite kilon för kroppen hade blivit alldeles för tung för min längd och den ville liksom inte riktigt hänga med längre. Smärta nästan exakt överallt tillhörde min vardag! Så ska det inte behöva vara när man är 42år!
Att få pepp och stöd från den lilla gruppen i Weight Trainer har varit guld värd och när det varit en dålig dag så blir humöret direkt bättre av peppen och det är lättare att hitta rätt bland nya vanor med ett positivt sinne. Att dessutom att ha en egen coach att bolla allt möjligt med under resans gång! Det är fantastiskt! Hälsa är så mycket mer än siffror på vågen och föreläsningarna som följer med programmet har hjälpt mig att förstå detta “på riktigt”. Hälsa inifrån & ut!
Det har varit en fantastisk och rolig resa och att få dela den med personer som befinner sig i liknande situation har gett en samhörighet utan dess like.
Stort tack till er alla!
Kram Jenny

Före

Efter

Tappat nästan 20kg

Hej mitt namn är Patrik Antonsson och jag är 51 år. För ungefär 2 år sedan gick jag in i en personlig kris där jag tyckte livet var trist…

Läs mer

Hej mitt namn är Patrik Antonsson och jag är 51 år. För ungefär 2 år sedan gick jag in i en personlig kris där jag tyckte livet var trist.
Försökte träna då jag såg hur vågen sakta men säkert rörde sig uppåt månad för månad. Vi gick igenom en kris hemma, samtidigt som försökte jag vara en god make, pappa, morfar, vän och en lojal medarbetare
Till slut tog jag mod till mig och frågade en av tränarna på Wellness Härlöv -kan ni hjälpa mig att finna glöden och glädjen i träningen och livet ?
Och svaret var JA samt en motfråga…vågar du utmana dig själv? Och jag svarade JA
Denna resa har jag förutom att ha tappat nästan 20kg fått helt underbara vänner och grym träning och support.
Jag är bara i början på min resa och har långt kvar men i mål skall jag.
Finns bara en väg och det är framåt
Mvh Patrik ”Pocke” Antonsson

Före

Efter

Belola gick ner 54kg med hjälp av Weigttrainer

Jag känner mig levande igen och hela mitt liv har blivit förändrat till det positiva. Stödet av coachen har betytt enormt mycket för mig…

Läs mer

Jag känner mig levande igen och hela mitt liv har blivit förändrat till det positiva. Stödet av coachen har betytt enormt mycket för mig. Ibland ville jag bara ge upp men då lyfte coachen och de andra i gruppen mig, så stödet har varit det viktigaste. Tack för allt🙏

Före

Efter

Intresseanmälan