Jobba hos oss

En unik karriär på en expansiv och innovativ friskvårdskedja

Jobba hos oss

En unik karriär på en expansiv och innovativ friskvårdskedja

Vi söker talanger som vill växa och utvecklas tillsammans med oss

På Wellness Studio är vi övertygade om att våra anställda är vår största tillgång och strävar alltid efter att skapa en stöttande och kreativ arbetsmiljö där våra anställda trivs och känner sig uppskattade. Vi vill alltid jobba för att hjälpa våra anställda nå sina mål, och värdesätter våra medarbetares insatser högt. Våra värdeord: glädje, passion och omtanke genomsyrar hela verksamheten, i allt arbete vi gör.
 
På Wellness Studio har du möjlighet att utvecklas inom företaget. Kanske vill du ta större ansvar inom ditt kompetensområde eller prova på något nytt? Vi ser långsiktigt och seriöst på vår relation med vår personal och vill vara en arbetsplats där man kan utvecklas och stanna länge. Vi arbetar dessutom aktivt för att främja en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Vi är dessutom en av få aktörer i branschen som går efter kollektivavtal.
 

Att jobba på Wellness Studio

Vi frågade några av våra kollegor: Hur tycker du att det är att jobba hos oss på Wellness Studio?

Bli en del av teamet på Wellness Studio

Vi växer och söker alltid efter nya personer som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss. Personer som delar vår passion för hälsa och välbefinnande är alltid något vi letar efter. Är du intresserad av att jobba hos oss på Wellness Studio, tveka inte på att höra av dig. Vi ser fram emot att lära känna dig och diskutera hur vi kan växa och utvecklas tillsammans!

Eller skicka in en spontanansökan till jobb@wellnesstudio.se, glöm inte ange önskad anläggning.