fbpx

Personlig Tränare

När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

Hos oss på Wellness Studio kan du välja mellan flera olika paketeringar. Du hittar garanterat något som passar dig!

Ta din träning till en ny nivå tillsammans med en Personlig Tränare (PT). När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

En PT hjälper dig med en plan för din träning oavsett vilka förutsättningar och mål du har. Med en säker, effektiv och personligt anpassad träning når du optimala resultat.

Vi börjar med tester och mätningar för att se dina förutsättningar. Därefter sätter vi tillsammans kortsiktiga och långsiktiga mål. Snabba resultat inledningsvis ökar alltid motivationen till att jobba vidare mot de långsiktiga målen.

Kontakta oss, vi berätta gärna mer om möjligheterna.

Se PT i stad

Eleonor Danielsson

Har arbetat som personlig tränare, massör och gruppträningsinstruktör sedan 2008 på anläggningen i Kalmar City. Eleonor gillar att arbeta från grunden i styrketräningen och anser att man aldrig är starkare än sin svagaste punkt. Hennes motto är att regelbundenhet och hållbarhet är nyckeln till framgång. Sedan 2016 har Eleonor valt att fördjupa sig i träning anpassad för kvinnor och i synnerhet gravida och nyblivna mammor. 

Isak Ahlberg

Arbetar som personlig tränare och massör på anläggningen i Kalmar City. Han tog en 2-årig massage- och friskvårdsexamen 2016. Detta inkluderade en PT-utbildning. Isak har därefter vidareutbildat sig runtom i världen. I dagsläget hjälper han dig att bli smärtfri, samt utforska träning på hög nivå om intresset finns. Spetskompetens finns även inom gymnastisk styrka, rörlighet samt inom movement.

Karin Modig

Arbetar som personlig tränare, massör, kostrådgivare och Weighttrainer-Coach på anläggningen i Kalmar City och Färjestaden. Karin brinner för att coacha och inspirera till en ny hälsosammare livsstil. Hon hjälper dig bl.a med kost och träning vid viktnedgång. Hon har själv gjort en stor viktresa och har därför inte bara kunskapen, utan även erfarenheten från att göra detta.

Stina Gagnöberg

Arbetar som personlig tränare, gruppträningsinstruktör och medlemsrådgivare på anläggningen i Kalmar City och Färjestaden. Hennes träningsbakgrund är inom Crossfit, tävlingsdans och styrkelyft. Som utbildad hälsorådgivare brinner Stina för sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa, samt ett målinriktat fokus oavsett nivå. Hon hjälper dig gärna med att ta ditt nästa eller ditt första steg inom din personligt anpassade träning. Stina är just nu mammaledig.   

Sandra Sagebrant

Arbetar som PT och instruktör och är även GTA på Växjö anläggningen. Hon är utbildad Weight trainer coach och gillar att träna på ett enkelt sätt. Sandra är känd som envis och hon fullföljer alltid en satt plan. Sandras bästa PT-tips är att förenkla det svåra.

Nellie Bengtsson

Arbetar som personlig tränare, Weight trainer-coach och gruppträningsinstruktör. Hon hjälper dig som söker viktnedgång eller bara du som vill hitta det roliga med träning. Nellie vill sprida sin glädje genom ett hälsosammare liv. Hennes PT-tips är korta effektiva träningspass

Linda Fasth

Jobbar på Wellness Studio som MammaPT, PT, gruppinstruktör, massör & FAR ledare. Jag brinner för att träna kroppen funktionellt och älskar rörlighet, bål och rygg lite extra.

Pernilla Ek

Arbetar som personlig tränare, gruppträningsinstruktör, massör och kostrådgivarepå anläggningen i Färjestaden.Pernilla brinner för att förbättra din livskvalitet och få dig att göra långsiktiga förändringar för ett sundare och friskare liv.Hon älskar utmaningar och hjälper gärna dig med dina.

Ida Klüft

Arbetar som personlig tränare, massör, weighttrainer-coach, gruppträningsansvarig och driftansvarig på anläggningen i Oskarshamn. Hennes breda kunskap efter flera år i branschen gör att hon kan hjälpa dig med det mesta, men hennes stora styrkor ligger i rehabilitering och prestationsinriktad träning för idrottare.   

Josephine Kjellme

Arbetar som personlig tränare och massör på anläggningen i Torsås. Josephine utbildade sig till PT i Australien 2007, samt till hudterapeut och massör 2009. Hennes passion inom träning är långlopp och själv har hon gjort bl.atvå Ironman. Hinderlopp har även blivit ett stort intresse de senaste åren.

Sean den Boer

Licensierad internationell Personlig tränare och kostrådgivare. Är ditt mål att komma i ditt livsform utan att behöva ge upp den mat du älskar, behöva spendera onödigt mycket timmar i gymmet, då är jag rätt person för jobbet. Jag har hjälpt hundratals människor att nå sin absoluta toppform, känna sig starka, öka livskvalitén samtidigt som vi har hittat en balans i livet. Är du redo? Jag är redo. Lets do this!

Moa Karlsson

Är personlig tränare, kostrådgivare och mammatränare. Brinner passionerat för att hjälpa människor på vägen mot sina mål. Jag vill dela med mig av min kunskap, råd och erfarenheter och finnas där för dig på vägen genom en sund och balanserad livsstil med allt vad det innebär i såväl träning, sömn, återhämtning, mentalitet och kost. Jag ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot just dina mål. Moas träningstips är att träna funktionellt

Mathilda Ahlstedt

Arbetar som personlig tränare, massör, Weight Trainer Coach och gruppträningsinstruktör. Mathilda brinner för att coacha människor att utvecklas och nå sina mål oavsett tidigare träningserfarenhet.