Personlig Tränare

När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

Hos oss på Wellness Studio kan du välja mellan flera olika paketeringar. Du hittar garanterat nåt som passar dig eller ditt lilla gäng.

Ta din träning till en ny nivå tillsammans med en Personlig Tränare (PT). När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.​

En PT hjälper dig med en plan för din träning oavsett vilka förutsättningar och mål du har. Med en säker, effektiv och personligt anpassad träning når du optimala resultat.

Vi börjar med tester och mätningar för att se dina förutsättningar. Därefter sätter vi tillsammans kortsiktiga och långsiktiga mål. Snabba resultat inledningsvisökar alltid motivationen till att jobba vidare mot de långsiktiga målen.

Kontakta oss, vi berätta gärna mer om möjligheterna.

Vår mest populära PT-produkt. Du tränar individuellt tillsammans med din PT och får maximalt med uppmärksamhet.

Hör av dig för prisförslag så hjälper vi dig!

Om du föredrar att träna med PT tillsammans med en vän är PAR den optimala PT-produkten. Priset är lägre men energin lika hög.

Hör av dig för prisförslag så hjälper vi dig!

Med Small Group får du fördelarna med att både ha en PT och en gruppträningupplevelse. Priset är självklart lägre men effekten kan vara minst lika bra.

Hör av dig för prisförslag så hjälper vi dig!

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.

Nyhet!

Onlineträning

Träna effektivt hemma med Wellness Studio.