Personlig Tränare

När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

Personlig Tränare

När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

Hos oss på Wellness Studio kan du välja mellan flera olika paketeringar. Du hittar garanterat något som passar dig!

Ta din träning till en ny nivå tillsammans med en Personlig Tränare (PT). När du tränar med en tydlig plan och en coach kan du nå resultat du bara drömt om.

En PT hjälper dig med en plan för din träning oavsett vilka förutsättningar och mål du har. Med en säker, effektiv och personligt anpassad träning når du optimala resultat.

Vi börjar med tester och mätningar för att se dina förutsättningar. Därefter sätter vi tillsammans kortsiktiga och långsiktiga mål. Snabba resultat inledningsvis ökar alltid motivationen till att jobba vidare mot de långsiktiga målen.

Kontakta oss, vi berätta gärna mer om möjligheterna.

Eleonor Danielsson

Har arbetat som personlig tränare, massör och gruppträningsinstruktör sedan 2008 på anläggningen i Kalmar City. Eleonor gillar att arbeta från grunden i styrketräningen och anser att man aldrig är starkare än sin svagaste punkt. Hennes motto är att regelbundenhet och hållbarhet är nyckeln till framgång. Sedan 2016 har Eleonor valt att fördjupa sig i träning anpassad för kvinnor och i synnerhet gravida och nyblivna mammor. 

Karin Modig

Arbetar som personlig tränare, massör, kostrådgivare och Weighttrainer-Coach på anläggningen i Kalmar City och Färjestaden. Karin brinner för att coacha och inspirera till en ny hälsosammare livsstil. Hon hjälper dig bl.a med kost och träning vid viktnedgång. Hon har själv gjort en stor viktresa och har därför inte bara kunskapen, utan även erfarenheten från att göra detta.

Annelie Olsson

Är utbildad & arbetar som personlig tränare, massör och gruppträningsinstruktör. Som personlig tränare är hon noga med att se till att kunden utför övningen med rätt teknik och med fokus på att få kontakt med musklerna. Hon har själv gjort en livsstilsförändring och vill nu coacha dig till att göra detsamma. Hon tycker det är viktigt att hitta en balans mellan den fysiska & mentala träningen, kosten och livet. Förutom träning så har hon också ett brinnande intresse för hästar och ridning.

Ludwig Engström

Sandra Sagebrant

Arbetar som PT och instruktör och är även GTA på Växjö anläggningen. Hon är utbildad Weight trainer coach och gillar att träna på ett enkelt sätt. Sandra är känd som envis och hon fullföljer alltid en satt plan. Sandras bästa PT-tips är att förenkla det svåra.

Nellie Bengtsson

Arbetar som personlig tränare, Weight trainer-coach och gruppträningsinstruktör. Hon hjälper dig som söker viktnedgång eller bara du som vill hitta det roliga med träning. Nellie vill sprida sin glädje genom ett hälsosammare liv. Hennes PT-tips är korta effektiva träningspass

Linda Fasth

Jobbar på Wellness Studio som MammaPT, PT, gruppinstruktör, massör & FAR ledare. Jag brinner för att träna kroppen funktionellt och älskar rörlighet, bål och rygg lite extra.

Joakim Gustavsson

Joakim Gustavsson

Arbetar som personlig tränare, fystränare, fasciaterapeut samt med rehab. Joakim är utbildad PT, kostrådgivare, weightrainerinstruktör, elitfystränare, fasciaterapeut och idrottspsykolog. Passionen ligger främst för elitidrott, funktionell träning och rehab. Sitt egna förflutna har Joakim främst från ishockey, basket, kampsport samt försvarets specialstyrkor.

Motto: "Ser du bra ut när du tränar, så tränar du inte tillräckligt hårt"

Emil Malmberg

Utbildad Personlig tränare och kostrådgivare. Brinner för att hitta en balans mellan träning & livet utanför gymmet, utan att tappa resultat. Är passionerad för att hjälpa folk att nå sina mål oavsett tidigare träningserfarenhet. Är du beredd, då kör vi!

Sebastian Svenssons

Licensierad internationell personlig tränare och kostrådgivare samt aktiv elit handbollsspelare. Är din dröm att komma i ditt livs bästa form med god mat och med bra träning så är jag rätt person för dig. Jag har stor erfarenhet av att hjälpa människor som vill komma igång men även de som vill ta nästa kliv i deras träningsutveckling, vill ha bättre levnadsvanor, känna sig starka, och bli den bästa versionen av sig själv. Tillsammans når vi resultaten som du bara kunnat drömma om! Nu kör vi!

Maria Johansson

Jag heter Maria och har ett brinnande intresse för träning, hälsa och friskvård. Jag är utbildad och lic personlig tränare, kostrådgivare och hälsokonsult från The Academy, lärare i idrott och hälsa, gruppträningsinstruktör och weight trainer-coach. Vill du komma igång eller komma vidare med din träning? Vill du bli starkare, få bättre kondition, få mer ork i din vardag och skapa hälsosamma vanor? Tveka inte att höra av dig, jag hjälper dig att nå dina mål!

Elin Å

Jag är utbildad Personlig Tränare och kostrådgivare via Intensive PT. Arbetar som Personlig Tränare och receptionist i Kristianstad Härlöv. Jag brinner för att hjälpa människor till att må bra och nå dit de vill oavsett förutsättningar. Styrketräning ligger mig lite extra varmt om hjärtat.

Pernilla Ek

Arbetar som personlig tränare, gruppträningsinstruktör, massör och kostrådgivarepå anläggningen i Färjestaden.Pernilla brinner för att förbättra din livskvalitet och få dig att göra långsiktiga förändringar för ett sundare och friskare liv.Hon älskar utmaningar och hjälper gärna dig med dina.

Ida Klüft

Arbetar som personlig tränare, massör, weighttrainer-coach, gruppträningsansvarig och driftansvarig på anläggningen i Oskarshamn. Hennes breda kunskap efter flera år i branschen gör att hon kan hjälpa dig med det mesta, men hennes stora styrkor ligger i rehabilitering och prestationsinriktad träning för idrottare.   

Josephine Kjellme

Arbetar som personlig tränare och massör på anläggningen i Torsås. Josephine utbildade sig till PT i Australien 2007, samt till hudterapeut och massör 2009. Hennes passion inom träning är långlopp och själv har hon gjort bl.atvå Ironman. Hinderlopp har även blivit ett stort intresse de senaste åren.

Annelie Olsson

Är utbildad & arbetar som personlig tränare, massör och gruppträningsinstruktör. Som personlig tränare är hon noga med att se till att kunden utför övningen med rätt teknik och med fokus på att få kontakt med musklerna. Hon har själv gjort en livsstilsförändring och vill nu coacha dig till att göra detsamma. Hon tycker det är viktigt att hitta en balans mellan den fysiska & mentala träningen, kosten och livet. Förutom träning så har hon också ett brinnande intresse för hästar och ridning.

Magnus Svensson

Arbetar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör I Torsås. Utbildade sig till personlig tränare samt Löpcoach 1 & 2 2019. Har vidareutbildat sig till Löpteknikspecialist 2021. Har en träningsbakgrund i ungdomen som kappseglare, som övergått mer mot långdistansträning på senare år. Främst är det numera simning, cykel och löpning som står på den egna agendan, men även längdskidåkning. Har kört massor av olika motionslopp, däribland 7 Ironman. Brinner för träning i vardagen och träning för att kunna leva ett bra liv. Hjälper dig att nå dina mål efter dina förutsättningar, nybörjare som elit.  

Sean den Boer

Licensierad internationell Personlig tränare och kostrådgivare. Är ditt mål att komma i ditt livsform utan att behöva ge upp den mat du älskar, behöva spendera onödigt mycket timmar i gymmet, då är jag rätt person för jobbet. Jag har hjälpt hundratals människor att nå sin absoluta toppform, känna sig starka, öka livskvalitén samtidigt som vi har hittat en balans i livet. Är du redo? Jag är redo. Lets do this!

Mathilda Ahlstedt

Arbetar som personlig tränare, massör, Weight Trainer Coach och gruppträningsinstruktör. Mathilda brinner för att coacha människor att utvecklas och nå sina mål oavsett tidigare träningserfarenhet.