Navigation

Wellness Studio Lyckeby

Komplett träningsanläggning i Lyckeby

Kontaktuppgifter
Tel: 0455-225 00
E-post: lyckeby@wellnesstudio.se
Gjuterivägen 7,
371 62
Lyckeby
Öppettider (bemannat)
Måndag – torsdag 10:00-13:00 & 16:00-19:00
Lördag 09:00-12:00
Söndag 16:00-19:00
Öppettider (med tagg)
Måndag – söndag 04:00-24:00

Styrketräning Fria vikter Konditionsmaskiner Gruppträning BIOCIRCUIT™ Milon cirkelträning Seniorträning Personlig träning Friviktsmaskiner Cykelsal Assaultbike Foodbox Massage LESMILLS™ 1800 kvm

På nästan 1800 inspirerande kvm hittar du den modernaste träningsutrustningen på marknaden från världsledande Technogym och Eleiko. Våra inspirerande gruppträningsinstruktörer kör klasser morgon, förmiddag, lunch och kvällstid för att du ska kunna träna gruppträning när det passar dig

Som en av de första anläggningarna i Sverige kan du här träna i BIOCIRCUIT™ – effektiv och personlig cirkelträning på bara 30 minuter, både kondition och styrketräning, som hjälper dig att uppnå dina träningsmål på kort tid. Ingen tid att passa, träna när du kan. BIOCIRCUIT™ är för alla.

Vårt breda gruppträningsutbud innefattar bl.a. LESMILLS™ populära och världsledande konceptklasser.

När du blir medlem får du vårt koncept WellnessGo,  där våra Personliga Tränare säkerställer att du får en optimal start och uppföljning så att din träning verkligen blir av. Detta oavsett om det är individuell träning eller gruppträning som lockar mest.
För oss är det viktigt att din träning blir av!

Undrar du något?

Hör av dig!

Kontaktuppgifter
Tel: 0455-225 00
E-post: lyckeby@wellnesstudio.se
Gjuterivägen 7,
371 62
Lyckeby
Letar du?

Här hittar du oss!

Nyheter

Nyheter

Nyhet – Wellness Outdoor Senior

För att du ska ha alla möjligheter att fortsätta träna regelbundet erbjuder vi nu även träning i friska luften! Under 45 min tar vi dig med i en mindre grupp på en rutt i våra omgivningar där vi kommer att köra naturliga styrke- och konditionsintervaller.

Läs mer
Nyheter

Corona (COVID-19)

Vi får just nu frågor om hur vi förhåller oss till Corona och risken för smittspridning på våra anläggningar. Vi följer fortfarande löpande Folkhälsomyndighetens beslut och uppdaterar vid eventuella åtgärder.

Läs mer

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.

Nyhet!

Onlineträning

Träna effektivt hemma med Wellness Studio.