Navigation

Wellness Studio Asarum

Träna när det passar dig

Kontaktuppgifter
Tel: 0454-734 750
E-post: karlshamn@wellnesstudio.se
Storgatan 31,
374 92
Asarum
Öppettider (bemannat)
Måndag 16:00-19:00
Öppettider (med tagg)
Söndag – torsdag Dygnet runt
Fredag – lördag 05:00-22:00

Gruppträning Styrketräning Personlig träning Fria vikter Konditionsmaskiner Friviktsmaskiner Styrketräning Seniorträning 500 kvm

Anläggningen på 500 fräscha kvm ligger centralt i Asarum och har öppet dygnet runt för medlemmar. Stor konditionspark och styrkemaskiner från Star Trac. Dessutom har vi satsat på en stor yta ”Functional Area” där det finns allt för träning med fria vikter, kettlebells, medicinbollar m.m.

Vårt mål är att ständigt utvecklas, att följa goda trender och tillgodogöra våra medlemmars önskemål. Vi är en klubb där alla kan mötas, träna och må bra tillsammans i en inspirerande miljö. För vi vet att med inspirerande träning kommer också god hälsa.

Undrar du något?

Hör av dig!

Kontaktuppgifter
Tel: 0454-734 750
E-post: karlshamn@wellnesstudio.se
Storgatan 31,
374 92
Asarum
Letar du?

Här hittar du oss!

Nyheter

Nyheter

Nyhet – Wellness Outdoor Senior

För att du ska ha alla möjligheter att fortsätta träna regelbundet erbjuder vi nu även träning i friska luften! Under 45 min tar vi dig med i en mindre grupp på en rutt i våra omgivningar där vi kommer att köra naturliga styrke- och konditionsintervaller.

Läs mer
Nyheter

Corona (COVID-19)

Vi får just nu frågor om hur vi förhåller oss till Corona och risken för smittspridning på våra anläggningar. Vi följer fortfarande löpande Folkhälsomyndighetens beslut och uppdaterar vid eventuella åtgärder.

Läs mer

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.

Nyhet!

Onlineträning

Träna effektivt hemma med Wellness Studio.