Navigation

Torsås

600 nybyggda och inspirerande kvadratmeter med gym och gruppträning

Kontaktuppgifter
Tel: 0480 150 66
E-post: torsas@wellnesstudio.se
Torshammarvägen,
385 31
Torsås
Öppettider (bemannat)
Måndag: 16.30-19.00
Tisdag: OBEMANNAT
Onsdag: 16.30-19.00
Torsdag: 16.30-19.00
Fredag- Söndag: OBEMANNAT
Öppettider (med tagg)
Måndag – söndag 04:00-24:00

Styrketräning Gruppträning Fria vikter Konditionsmaskiner Milon cirkelträning LESMILLS™ 600 kvm

På Torshammarområdet hittar du 600 nybyggda och inspirerande kvm med den modernaste träningsutrustningen på marknaden från världsledande Technogym och Eleiko.

Stor takhöjd och rymd ger utrymme för en balkong där all konditionsutrustning står med utsikt ner över gymmet. Moderna omklädningsrum med bastu samt en inbjudande lounge förstärker den exklusiva känslan ytterligare.

Vårt breda gruppträningsutbud innefattar från start LESMILLS™ populära och världsledande konceptklass BODYPUMP® tillsammans med YOGA, CORE, CIRKELTRÄNING, FUNKTIONELL TRÄNING, HIIT, STEP m.m. Vi erbjuder även våra populära seniorklasser.

När du blir medlem får du dessutom vårt koncept WellnessGo (värde 1200kr), där våra Personliga Tränare säkerställer att du får en optimal start och uppföljning så att din träning verkligen blir av. Detta oavsett om det är individuell träning eller gruppträning som lockar mest. För oss är det viktigt att din träning blir av.

Undrar du något?

Hör av dig!

Kontaktuppgifter
Tel: 0480 150 66
E-post: torsas@wellnesstudio.se
Torshammarvägen,
385 31
Torsås
Letar du?

Här hittar du oss!

Nyheter

Nyheter

✨ GRATTIS TORSÅS ✨

Efter ett otroligt positivt mottagande ända sedan öppningen i januari, tar vi redan nu nästa steg i utvecklingen av Wellness Studio Torsås. Vi breddar det

Läs mer
Nyheter

HÖSTSCHEMAT 🧡

För att hålla dig som bäst uppdaterad, håll koll på vår hemsida eller ladda ner vår app: “Wellness Studio” till din smartphone, för senaste uppdateringarna

Läs mer
Nyheter

HÖSTEN 2020

Vi fortsätter med samma Coronastrategier som tidigare, med halverat antal deltagare på samtliga klasser och uppmanar till ökad rengöring av maskiner och redskap på anläggningen.

Läs mer

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.

Nyhet!

Onlineträning

Träna effektivt hemma med Wellness Studio.