Wellness Studio Karlskrona Södra - Wellness Studio
Wellness Studio Karlskrona Södra
Träningsanläggning på Trossö med ett fantastiskt utbud av kompetenta maskiner!

Styrketräning Fria vikter Konditionsmaskiner Massage Seniorträning Personlig träning Viktminskningskurser Hälsosamma matlådor Styrketräning 1000 kvm

Vårt mål är att ständigt utvecklas, att följa goda trender och tillgodogöra våra medlemmars önskemål. Vi är en klubb där alla kan mötas, träna och må bra tillsammans i en inspirerande miljö. För vi vet att med inspirerande träning kommer också god hälsa. Maskinerna är ergonomiskt korrekt utformade och ser till att du får ut mer av din träning samt minimerar risken för belastningskador. Du kommer garanterat att märka skillnad! Detta gäller oavsett om du tränar för att förbättra din hälsa och välmående eller tränar för tävla och vinna; maskinerna är gjorda för dig!

Från och med den första januari 2020 kommer Fit n Fight att byta namn till Wellness Studio Karlskrona Södra! Befintliga medlemmar på Fit n Fight kommer nu att få tillgång till alla andra anläggningar som går under varumärket Wellness Studio. För nya medlemmar kommer Wellness Studio Karlskrona Södra att bli en Platina-anläggning precis som Karlskrona City och Lyckeby.

Bemanning reception & butik
Mån – Tor: 16:00 – 19:00
Fred: Stängt
Lörd: Stängt
Sön: Stängt

Medlemmar med tagg
Mån – Sön: 05:30 – 24:00

Kontaktuppgifter

Amiralitetstorget 25
371 30 Karlskrona

karlskronasodra@wellnesstudio.se wellnesstudiokarlskronasodra 0455-105 15