fbpx

ABS & ASS

Klassen för dig som vill fokusera på muskulaturen i mage, ben och rumpa. En 30 minuter lång klass där vi jobbar med funktionella övningar som stärker din coremuskulatur och alla kringliggande muskler, så som rumpan. Klassen kräver endast egen kroppsvikt vilket gör att den passar utmärkt för dig som inte är träningsvan men även för dig som tränat ett tag och vill utmana dig själv. ABS & ASS kännetecknas av bra musik, pushande instruktör och pulshöjande effektiva övningar. Med en stark coremuskulatur kan du både träna hårdare gymmet, springa snabbare och klara av vardagsbestyren lättare. Du minimerar också risken för framtida skador, får bättre hållning och kroppskontroll. En stark core är grunden till en god hälsa. Träna ABS & ASS med oss och märk skillnaden!

Ett typiskt pass

I ABS & ASS har vi uppvärmning, stående styrka och liggande styrka. Övningar som vi gör är olika kombinationer av knäböj, utfall, planka, höftlyft och donkeykicks.

Passet är 25 minuter långt vilket gör att det fungerar utmärkt att kombinera med andra klasser, så som Cykel eller Indoor Walking!

Detta behöver du

Träningskläder som du känner dig bekväm i .
Skor för inomhusbruk.
Vattenflaska och eventuellt en liten handuk att torka svetten med.

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.