fbpx

SH´BAM®

“Come as you are – leave as a star!”
Från populära och världsledande Les Mills kommer konceptklassen SH´BAM®. SH’BAM® är både ett roligt och socialt sätt att träna och ett perfekt tillfälle att bli en stjärna på dansgolvet. Detta är klassen för dig som vill träna kondition, koordination och samtidigt ha riktigt roligt under tiden. Dansstilarna varieras mellan låtarna och musiken är en blandning av listettor som spelas på klubbar runt om i världen, välkända klassiker och latinamerikanska rytmer. Stämningen är tillåtande och det finns inga krav på förkunskaper.
SH´BAM® är det perfekta sättet att få upp konditionen och förbruka energi samtidigt som du har kul och släpper loss. Varje låt har en ny koreografi och du lämnar garanterat med ett leende på läpparna!
Let´s dance!
Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Ett typiskt pass

Passet startar med en enkel uppvärmning där du får igång hela kroppen från topp till tå.
Efter uppvärmning följer 35 min av okomplicerade och roliga danskombinationer. Du får här möjlighet och utrymme att lära dig stegen och dansa loss.
SH’BAM® är perfekt konditionsträning där tiden flyger iväg och innan du vet ordet av det så är du framme vid nedvarvning och stretch.

Detta behöver du

Kläder som du lätt kan röra dig i och som du känner dig bekväm och snygg i
Inomhus skor som klarar av lite hopp
Vattenflaska om du vill

Hur ofta kan man köra?

SH´BAM® är ett konditionspass som går utmärkt att köra flera gånger i veckan. För bästa träningsresultat rekommenderar vi att även mixa in lite styrka i din träningsvecka.

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.