SH´BAM® - Wellness Studio

SH´BAM®

"Come as you are - leave as a star!"

Från världsledande Les Mills kommer danskonceptet SH´BAM®. SH'BAM® är både ett roligt och socialt sätt att träna och ett perfekt tillfälle att bli en stjärna på dansgolvet. Detta är klassen för dig som vill träna kondition, koordination och samtidigt ha riktigt roligt under tiden. Dansstilarna varieras mellan låtarna och musiken är en blandning av listettor som spelas på klubbar runt om i världen, välkända klassiker och latinamerikanska rytmer. Stämningen är tillåtande och det finns inga krav på förkunskaper.

SH´BAM® är det perfekta sättet att få upp konditionen och förbruka energi samtidigt som du har kul och släpper loss. Varje låt har en ny koreografi och likt alla Les Mills koncept så byts klassen ut var tredje månad. Klassen är 45 minuter lång och du lämnar garanterat med ett leende på läpparna!

Let´s dance!

Ett typiskt pass

Passet startar med en enkel uppvärmning där du får igång hela kroppen från topp till tå.
Efter uppvärmning följer 35 min av okomplicerade och roliga danskombinationer. Du får här möjlighet och utrymme att lära dig stegen och dansa loss.
SH'BAM® är perfekt konditionsträning där tiden flyger iväg och innan du vet ordet av det så är du framme vid nedvarvning och stretch.

Detta behöver du

Kläder som du lätt kan röra dig i och som du känner dig bekväm och snygg i
Inomhus skor som klarar av lite hopp
Vattenflaska om du vill

Hur ofta ska man köra ett pass?

SH´BAM® är ett konditionspass som går utmärkt att köra flera gånger i veckan. För bästa träningsresultat rekommenderar vi att även mixa in lite styrka i din träningsvecka.