årets träningsresa

Rhodos 2024 - 2/10–9/10 2024

Här kommer det att finnas träning för alla. En härlig träningsvecka i Wellness Studio anda

Wellness Studio arrangerar årets träningsresa 2/10–9/10 2024.

Här kommer det att finnas träning för alla! Både för den som vill ge järnet, ta det lite lugnt eller för att komma igång. 

Vi gör det igen! Till samma fantastiska destination!

Vi vill ge dig möjlighet att prova detta fantastiska sätt att träna och umgås. Vi förlänger sommaren tillsammans på Fyrstjärniga Levante – Powered By Playitas, där vi kommer att ha en härlig träningsvecka i Wellness Studios anda. Här kommer det att finnas träning för alla! Både för den som vill ge järnet, ta det lite lugnt eller kanske för att komma igång.

Hotellet

Powered by playitas

Beläget ca 30 minuter söder om Rhodos stad ligger vår destination. Här finns aktiviteter för alla, även för familjer med barn, och träningsmöjligheterna är omfattande både på land och till havs, oavsett om du väljer att träna själv eller i grupp. Självklart finns allt det där andra som du också drömmer om – sol, bad, god mat och dryck. Powered by Playitas-hotell garanterar hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Allt är väl anpassat för såväl aktiva semesterfirare, proffsmotionärer som elitidrottare.

Sports inclusive

Sports Inclusive på Levante – powered by Playitas innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader.

Träning på hotellet

Här finns ett modernt gym som är generöst tilltaget och välutrustat med frivikter, maskiner och cardiomaskiner, allt enligt SOK:s krav på olympisk träningsstandard.

Starta dagen med ett yogapass, träna i det fräscha och välutrustade gymmet, utmana dig själv i WOD-boxen eller delta i gruppträning. Spela padel eller tennis på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna – valet är ditt!

Här finns ett tenniscenter med sex tennisbanor, 2 ny-byggda padelbanor med möjlighet till coachning och

gruppspel. Vidare finns möjlighet till beachvolley, multicourt (gruppträning, basket, 5-5 fotboll) och inte minst ett välutrustat cykelcenter med tillgång till mountainbikes och landsvägscyklar och dagliga, guidade cykelturer.

Ett axplock av övriga faciliteter och möjligheter är en 25-meters träningspool med startpallar och linor – perfekt för dig som motionssimmar – men också fantastiskt, kristallklart vatten i bukten för ”öppet vatten”-simning. Vattensport erbjuds med SUP, kajak och windsurfing (separat prislista).

Club polly & mino
Apollos egen barnklubb

Alla barn mellan 4 och 11 år är välkomna till Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb på Levante – powered by Playitas. Här står så klart skojiga aktiviteter i centrum men det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – som att hälsa på grekiska eller svänga ihop en mumsig lokal rätt.

Pool, strand och avkoppling

På hotellet finns det ett poolområde med två stora pooler och en separat barnpool, samt ytterligare en pool vid stranden. Solstolar, parasoller och handdukar ingår. Pool-/ snackbar. På Levante – powered by Playitas finns även en 25-meters träningspool. Perfekt för motionssimmaren som tränar inför en tävling eller som bara gillar att simma i bassäng. Spa med behandlingar mot avgift. I anslutning till hotellets Spa finns också en inomhuspool.

Mat och dryck

Njut av god och hälsosam mat i hotellets bufférestaurang Amalthia. Frukostbuffé ingår, med möjlighet att köpa till såväl halvpension, helpension eller All Inclusive. À la carte-restaurang. Sportbar och lobbybar. Room service erbjuds.

Övrigt

Gratis wifi. Lekplats. Frisör. Tvättservice mot avgift. Dubbelrum i sidobyggnad är belägna vid 25-meterspoolen, cirka 500 meter från stranden. På promenadavstånd från hotellet ligger byn Kolymbia och längs den eukalyptuskantade huvudgatan ”Eukalyptus street” hittar du ett litet utbud av souvenirbutiker, traditionella tavernor och barer. 20 minuter med buss till Rhodos stad. Begränsad lokal trafik i området.

Oändliga träningsmöjligheter

Vi från Wellness Studio tar med oss delar av vår befintliga träningsverksamhet och vårt träningsteam bestående av instruktörer och Personliga Tränare som kommer att skapa en fantastisk träningsvecka tillsammans med dig!

Under veckan kommer du kunna ta del av grupp-träningspass som du känner igen men vi kommer även att överraska dig med träningspass du aldrig tidigare upplevt!

Vårt gruppträningsschema kommer att presenteras inom kort!

Priset

I priset ingår

…och en hel magisk vecka tillsammans med oss!

Tilläggskostnader

Anmälningsavgift

Inom 5 dagar från anmälan betalas handpenning

Så vad säger du? Hänger du med?

Vi ser fram emot en fantastisk träningsvecka tillsammans med dig!

Om du har frågor kring din bokning, vänligen kontakta www.apollo.se
Läs mer om tillvalsförsäkringar: apollo.se/infor-resan/tillval/reseforsakring


Om du har övriga frågor vänder du dig till:
lotta.stensson@wellnesstudio.se | kajsa.karlsson@wellnesstudio.se