• Gruppträning

  Gruppträning

  Upplev gruppträning i världsklass! I vårt breda utbud av gruppträningsformer vågar vi påstå att vi har något för alla! Bl.a erbjuder vi världskända LES MILLS™ samtliga program.

  Läs mer
 • Personlig träning

  Personlig träning

  Varför träna utan plan för att nå de resultat du söker? Ta din träning till en ny nivå tillsammans med en Personlig Tränare. Du kommer inte att ångra dig!

  Läs mer
 • Individuell träning

  Individuell träning

  Individuell träning kan vara både styrketräning och konditionsträning. Och den passar alla, oavsett om du är otränad, har tränat mycket tidigare eller vill lära dig mer.

  Läs mer

  Från ”klick” till långvarigt förhållande

  Vi vill hjälpa dig som är medlem hos oss att hitta en eller flera träningsformer som du fastnar för; träning som du med glädje ägnar dig åt regelbundet och som gör ditt liv hälsosamt och lustfyllt. Börja gärna med PROFILTESTET, det är ett bra första steg.

  För att träning ska ge effekt behöver den vara regelbunden och utmana. Vi strävar efter långa förhållanden med våra medlemmar för att kunna följa den individuella utvecklingen, se hur du och din träning växer tillsammans. Du ska framåt och uppåt. Vi guidar dig med glädje, passion och omtanke längs vägen.

   

   

   

  • GRUPPTRÄNING

   Upplev gruppträning i världsklass! I vårt breda utbud av gruppträningsformer vågar vi påstå att vi har något för alla! Bl.a erbjuder vi ...

   » Läs vidare
  • INDIVIDUELL TRÄNING

   Både styrka och kondition. Individuell träning passar alla, oavsett om du är otränad, har tränat mycket tidigare eller vill lära dig ...

   » Läs vidare
  • PERSONLIG TRÄNING

   En PT hjälper dig med en plan för din träning oavsett vilka förutsättningar och mål du har. Med en säker, effektiv och personligt anpassad träning når du optimala resultat.» Läs vidare