Jobba hos oss

Samtliga tjänster tillsätts löpande med start omgående. Ange vilken tjänst du söker i rubriken.

Maila in din CV till: jobb@wellnesstudio.se.

 

Vill du vara med om att sälja världens bästa produkt?

Placering Växjö, Älmhult

Vill du vara med och bidra i ett växande team, i ett växande företag i en växande bransch?

Du kommer att jobba i ett energirikt team som på riktigt älskar service och att guida och inspirera medlemmar till ett hälsosamt liv. Våra värdeord GLÄDJE, PASSION & OMTANKE känns självklara. Vi bygger långsiktiga relationer med våra medlemmar och du är en mycket viktigt del i detta. Du förstår att din lön kommer från våra medlemmar via vårt konto. Fler nöjda medlemmar ger mer pengar i din plånbok.

Tjänsten som medlemsrådgivare innebär:

– att boka och ha personliga möten med potentiella medlemmar

– att sälja medlemskap och övriga tjänster i vårt utbud.

 

Gruppträningsinstruktörer

Placering Älmhult, Växjö, Färjestaden, Karlskrona, Ronneby och Kalmar.

Vi är ständigt på jakt efter nya instruktörer för att utveckla vår verksamhet. Vi expanderar vilket kräver fler instruktörer även på nya orter. Du ska vara beredd att ta en eller flera klasser i veckan på ett fast schema. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av att instruera klasser och vi ser gärna att du är licensierad instruktör, exempelvis LesMills. Du ska vara beredd på att arbetstiden till stor del är förlagd till kvällar och helger.

 

Personlig Tränare

Placering Älmhult, Alvesta, Kalmar, Färjestaden, Karlskrona och Ronneby.

Vår affärside är att hjälpa människor till ett hälsosamt liv genom regelbunden träning och ett av de bästa verktygen är personligt anpassad träning. Som Personlig Tränare hos oss jobbar du med med att ta fram individuella tränings- och/eller kostupplägg anpassat efter varje PT-kunds förutsättningar och mål. Du hjälper nya medlemmar med att komma igång med sin träning enligt vårt unika WellnessGo-koncept där också vårt digitala system MyWellness ingår. Du trivs med att träffa människor och att ha ett personligt engagemang till dina kunder samt brinner för att sälja hälsa.

Att arbeta som Personlig Tränare innebär att du arbetar aktivt för att få kontakt med nya kunder. Antal PT-timmar du utför är ett resultat av det arbete du lägger ner för att skapa nya kontakter bland befintliga och nya medlemmar samt bland dem som visat intresse vid olika aktiviteter och events. På det sättet styr du själv din arbetstid och din lön. Din förmåga att jobba mot mål spelar stor roll, hos oss premieras engagemang och driv.

Du har givetvis en dokumenterad PT-utbildning. Tjänsten kräver en hel del arbete på kvällstid och till viss del helger då det är då de flesta av våra medlemmar har tid! Omfattningen är deltid eller heltid.

 

Massör

Placering Karlskrona, Ronneby.

Diplomerad eller Certifierad massör sökes. Tjänsten kräver en hel del arbete på kvällstid och till viss del helger då det är då de flesta av våra kunder har tid!