fbpx

ZUMBA®

Dansa dig i god form med ZUMBA®!
ZUMBA® är klassen där du till latinamerikanska rytmer svänger höfterna och tränar kondition, balans och flexibilitet – samtidigt som du har kul. Denna klass passar dig som gillar enkel dans och som vill att träningen ska kännas som ett party. Instruktören lär dig rörelser till varje låt, och varje låt har nya rörelser. ZUMBA® bjuder på mycket glädje och precis alla är välkomna. Det är bevisat att dans ger fantastisk träning för hela kroppen och även har positiva effekter på hjärnan. Du mår helt enkelt bra av att dansa. På en ZUMBA®-klass förbrukar du massvis med energi och förbättrar din kondition, utan att du märker det.
ZUMBA® har de senaste åren tagit världens med storm och 15 miljoner människor går varje vecka på ZUMBA® i över 180 länder.
Testa du också – Join the party!

Ett typiskt pass

Alla ZUMBA® klasser börjar med en 7-12 minuter enkel uppvärmning till aerobic-musik. Detta är för att alla ska hänga med och bli ordentligt varma i kroppens alla delar.

Huvuddelen är en mix av Merengue, Cumbia, Salsa och Reaggaton med inslag av andra världsdanser som Tango, Samba, Flamenco, Bollywood, Bellydance och Quebradita.

Nedvarvning och lätt strech.

Detta behöver du

Träningskläder som du gillar och är bekväm i
Skor för inomhusbruk
Dricka om du vill
Liten handduk kan vara en god idé

Hur ofta kan man köra?

Du kan absolut dansa ZUMBA® flera gånger i veckan! Tänk på att ZUMBA® främst är konditionsträning och vi rekommenderar att du även tränar någon valfri typ av styrketräning.

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.