Wellness Studio expanderar

PRESSRELEASE

Wellness Studio etablerar sig i Oskarshamn!

Wellness Studio fortsätter nu sin expansion i sydöstra Sverige genom att förvärva Friskvårdshuset i Oskarshamn. Anläggningen som ligger centralt i Oskarshamn är på ca 1600 kvadratmeter och erbjuder ett stort utbud av träningsmöjligheter. Verksamheten övergår till Wellness Studio den första september 2019.

”Oskarshamn blir vår 28:e anläggning och ett ytterligare steg i vår geografiska expansion. Vi ser även att vi genom att ytterligare komplettera utbudet på anläggningen kan skapa goda förutsättningar för att fler ska få uppleva effekten av regelbunden träning” säger Joachim König delägare på Wellness Studio.
”Vår vision har varit att lägga grunden till livslång hälsa genom långsiktighet i en prestigelös miljö” säger Leo Zalli, ägare till Friskvårdshuset. ”Wellness Studio kan utveckla vår vision vidare med sina större resurser” fortsätter han.

WELLNESS STUDIO
Wellness Studio är en expansiv och innovativ friskvårdskedja. Utifrån våra värdegrunder Glädje, Passion och Omtanke arbetar vi för att ständigt utvecklas för att nå vårt mål att bli en av landets främsta friskvårdskedjor med Sveriges mest nöjda medlemmar!
Vår affärsidé är ”Vi hjälper människor till ett hälsosamt liv genom regelbunden träning”.
Vi gör verklighet av affärsidén genom att erbjuda effektiva och lättillgängliga tjänster med hjälp av motiverande och kompetent personal. En del av att vara lättillgänglig består av att kunna erbjuda träning på flera platser nära där du bor och arbetar. En annan är att ha generösa öppettider. Vi arbetar ständigt för att skapa bättre förutsättningar för att fler ska kunna träna!

Med Oskarshamn blir vi 28 anläggningar och vi letar konstant efter nya etableringsmöjligheter i sydöstra Sverige. Tillsammans har vi idag ca 20000 medlemmar och mer än 300 anställda. Prognos omsättning 2019 95 Mkr.

Joachim König, Wellness Studio, 0766-378420, joachim@wellnesstudio.se
Leo Zalli, Friskvårdshuset, 0739-864917, leo@friskvardshuset.net

Wellness Studio finns nu i Kristianstad, Åhus, Älmhult, Vislanda, Alvesta, Växjö, Tingsryd, Kalmar, Färjestaden, Torsås, Karlskrona, Rödeby, Nättraby, Jämjö, Ronneby, Kallinge, Bräkne-Hoby, Olofström, Asarum, Mörrum, Karlshamn och Oskarshamn.

Läs mer om oss på www.wellnesstudio.se