VI LANSERAR VIRTUELL TRÄNING! - Wellness Studio

VI LANSERAR VIRTUELL TRÄNING!

NU LANSERAR VI VIRTUELLA CYKELKLASSER!

Äntligen är det dags att utöka vårt utbud i cykelsalen. Schemat kommer maximeras med virtuella klasser, Les Mills SPRINT™ och RPM®.

Virtuella klasser innebär fler träningsmöjligheter, träning på udda tider, träning när det passar dig! Fr.o.m. vecka 43 erbjuder vi över 100 stycken cykelklasser per vecka!

Hoppa in i i cykelsalen och guidas genom klassen av världskända presentatörer på vår storbildsskärm – hela dagen!

Vad är Les Mills SPRINT™?

LES MILLS SPRINT™ är en 30 minuters högintensiv intervallklass (HIIT) där cykeln banar väg för snabba resultat. Det är ett tidssparande, intensivt sätt att träna där spänningen och motivationen kommer från att utmana dina fysiska och mentala gränser. Det är vetenskapligt bevisat att högintensiv träning på cykel ger snabba resultat. Du kombinerar högintensiva intervaller med korta stunder av vila, där du förbereder för nästa kraftansträngning. Belöningen? Du fullkomligen krossar dina mål med träningen – snabbt.

Vad är RPM®?

RPM® är utmanande konditionsträning som använder simulerade backar och sprinter för att bränna kalorier och förbättra konditionen. Klassen finns tillgänglig i 30- eller 50 minuters format. Med hjälp av inspirerande musik kommer du att ta dig an branta backar, intensiva sprinter och raksträckor. I RPM® jobbar du och dina medcyklister i intervaller. Genom att upprepa växlingarna mellan hög och lågintensitet kommer du att förbättra din kondition och uthållighet. Detta är också ett fantastiskt sätt att stärka känslan av personlig prestation, då du själv kontrollerar motståndet och farten på cykeln så att du successivt kan höja din träningsnivå. Det är en resa, inte ett lopp!

SAVE THE DATE! Premiär den 19/10!