LET´S MOVE FOR A BETTER WORLD!

💛 START – MÅNDAG 11/3 💛

I mars 2019 arrangeras den globala träningskampanjen LET´S MOVE FOR A BETTER WORLD, av världsledande Technogym (vår utrustningsleverantör), med syftet att minska dagens akuta globala problem med ökande fetma och stillasittande.
Vi kan nämligen tillsammans samla MOVES genom vår träning och – om vi lyckas riktigt bra på vår anläggning – donera träningsutrustning till exempelvis en lokal skola eller en organisation. Vilken det blir kan du vara med och påverka, genom att lämna ditt förslag i gymmet. Visst vore det kul?

HUR KAN DU VARA MED?

Du bidrar genom att logga din träning på vår Technogym-utrustning i Mywellness Cloud (dvs appen), alternativt genom att logga in på ditt MyWellness-konto i en av maskinerna som har skärm. Om du inte redan har ett MyWellness-konto, ladda ner appen, skapa ditt konto genom att ange samma mailadress som du har registrerad hos oss och gå med i Challenge – LET´S MOVE FOR A BETTER WORLD.
Varje gång du använder vår träningsutrustning från Technogym (de som har skärm eller QR-kod), kan du logga din träning och samla MOVES.

Vi i personalen är självklart redo att bistå om du har några frågor.

LET´S MOVE FOR A BETTER WORLD! 💛