Våra gruppträningspass i OlofströmTill veckoschemat Byt klubb

 • BODYATTACK

  Populära klasser

  BODYATTACK

  Enkelt och effektiv intervallträning med fokus på kondition. BODYATTACK® innehåller atletiska enkla övningar som knälyft, svikthopp, knäböj och armhävningar.

 • RPM

  Populära klasser

  RPM

  RPM® är enkel, rolig och effektiv konditionsträning på cykel. Varje låt har sin egen karaktär, känsla och stil som utnyttjas till olika cykelscenarios, snabb sprint till drivande clubmusik eller klättring till en tung rocklåt. Här pumpar muskler, pedaler och musik dig till att utmana dig själv och dina egna gränser.

 • CXWORX

  Populära klasser

  CXWORX

  CXWORX™ är 30 minuters core-träning där vi fokuserar på bålen och de muskler som håller samman överkroppen med underkroppen. Perfekt för att stärka magen/ryggen - hållningen. Du förbättrar funktionell styrka och förebygger skador. Det hjälper dig springa fortare - köra hårdare - stå starkare!

 • INDOOR WALKING

  Populära klasser

  INDOOR WALKING

  Mycket effektiv konditionsklass där crosstrainern och olika positioner aktiverar våra största muskelgrupper för bästa flås. Du väljer ditt motstånd så ALLA kan vara med!

  Upplev gruppträning i världsklass! I vårt breda utbud av gruppträningsformer vågar vi påstå att vi har något för alla! Bl.a erbjuder vi världskända LES MILLS™ samtliga program. Våra instruktörer är licensierade och vidareutbildas kontinuerligt för att vara uppdaterade och leverera säker och effektiv träning till Dig som deltagare. Klicka på en aktivitet för att läsa mer.

  Du kan filtrera våra gruppträningspass efter inriktning på profilerna nedan. Utgå från din egen profilkarta du fick när du gjorde PROFILTESTET