MAMMATRÄNING

Först vill vi gratulera till barnet som har kommit!
Nu kommer det att bli spännande och intensiva veckor.
Familjelivet blir nytt med en ny medlem, men du måste också ta hand om dig själv.
Vi hjälper dig att komma i form efter din graviditet.

Vi tränar i mindre grupper. Övningarna görs ofta liggandes på rygg, mage eller sidan av kroppen. Rörelserna är anpassade efter din förmåga där du och din kropp är redo. Vi vet av erfarenhet hur viktigt det är att bygga upp din kropp inifrån och ut. Du kommer att träna de djupa inre magmuskler­na, bäckenbotten, hållningsmuskler, samt armar, ben och rygg. Du har ditt barn med dig och ni får en härlig stund tillsammans (vi rekommenderar att du först får din barnmorskas medgivande på din efterkontroll och att barnet är ca 2-­6 mån vid kursstart).

Vi som håller i kursen:
Johanna Hansson, FysioMamma:
Legitimerad fysioterapeut och certifierad mammamagetränare. Johanna jobbar med personliga möten där hon undersöker bålen och guidar dig i hur du ska aktivera den djupa bålmuskulaturen. Utifrån din nivå anpassas övningarna för att du ska bli funktionellt och hållbart stark i bålen.

Camilla Cullgren, Wellness Studio:
Pilates­ instruktör och diplomerad mammamage­ tränare. Camilla jobbar med gruppträning där hon guidar pilatesrörelser anpassade efter graviditeten. Du kommer att bygga upp dina inre magmuskler, förbättra din hållning, bli kroppsmedveten och träna din andning i harmoni med dina rörelser.

10 tillfällen: tisdagar kl.09.30­-10.30 med start tisdag 28 mars, v.13.
Kursdatum: 28/3, 4/4, 11/4, 18/4, 25/4, 2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 30/5.

Plats: Wellness Studio Kalmar.
Pris: 2 800 kr.
Det ingår en personlig träff med Johanna på FysioMamma innan grupp­start. Johanna är med på första samt på sista kursdagen. Det ges en uppfölj­ningsträff med Johanna i mitten av kursen. Camilla håller i gruppträningsklasserna.

Välkommen med din anmälan senast den
7 mars till kalmar@wellnesstudio.se. Vid frå­gor, kontakta Camilla Cullgren på 0480­150 66 eller camilla.cullgren@wellnesstudio.se