Karin Engelbrektsson

1. Vad jobbar du med på Wellness Studio?
-Jag jobbar som medlemsrådgivare, PT, massör och gruppträningsinstruktör i främst CX-Worx, GRIT samt EasyLine för våra LEVA(60+)-medlemmar. Förutom att peppa våra äldsta medlemmar så peppar jag även våra yngsta medlemmar i Kalmar Dansstudio. Jag är även en del i PT-teamet i vårt nya viktminskningskoncept Wellness Shape.

2. Nåt annat vi inte vet om dig?
-Mitt bästa favoritställe är hos min faster och farbror i deras stuga på landet i Värmland, där kan man bara vara, åka skidor och skridskor på vintern, sola och bada på sommaren, springa i skogen eller plocka svamp och bär i stora lass.

3. Favoritaktivitet på Wellness Studio?
-En riktigt fullsmäckad gruppträningsklass med fart och energi, det lever man på länge! Eller en tung och rolig träning i det funktionella gymmet, med mycket hängande och klättrande.

4. Bästa hälsotipset?
-Lite träning är bättre än ingen träning! Tänk på vad du gör mellan träningspassen, många av oss behöver röra på sig mer i vardagen – lek med barn och barnbarn, städa bostaden så du blir svettig, cykla, ta trappan är några exempel. En utmaning kan vara att de fem första minuterna på varje påbörjad timma rör Du på dig. Det kan vara upphopp, några varv i trappan upp och ned, armhävningar, burpees, knäböj eller en promenad runt kvarteret eller i byggnaden du jobbar på, du väljer!