Helen Östman

1. Vad jobbar du med på Wellness Studio?
-Hälsoguide, instruktör mm

2. Nåt annat vi inte vet om dig?
-Jag har jobbat på gymmet i 10 år. Det är jag som sitter på kontoret närmast receptionen om ni vill komma in och säga hej! Där inne håller jag koll på budget, avtal, rapporter och har även ett visst ansvar över de anställdas Läkerol och tuggummi-ransoner. Jag hjälper även till med frågor som ”Vad gör en PT, hur ska jag få bättre kondition, har ni halvårskort, vad kostar viktminskningsprogrammet” osv. Jag är även diplomerad massör. Jag har dock varit mammaledig två gånger under dessa år med mina döttrar Milli som är 4 år och Tea som snart fyller 1 år.

3. Favoritaktivitet på Wellness Studio?
-Att träna med PT i grupp är det roligaste jag vet! Gå ihop några kompisar/arbetskamrater/familjen och kööööör vettja! Annars älskar jag all gruppträning. Alla typer av klasser har sin charm om man bara vågar testa!

4. Bästa hälsotipset?
-Om kroppen får samma typ av belastning vecka efter vecka så vänjer den sig. Vill du få resultat så gör något annat än det du brukar träna. Går du alltid på Body Pump, våga gå in i gymmet och lyfta tungt och tvärtom.

Om du behöver hjälp med vad du ska träna, hur ofta och hur mycket så fråga i receptionen efter Wellness Go, ett verktyg som du bär med dig i telefonen som ger dig nya övningar, utmaningar och tipsar dig om vilka gruppträningspass som passar med din profil. Du kan dessutom koppla den till dina befintliga appar, runkeeper och myfitnesspal för att nämna några. Du kan till och med skapa ett konto på löpbandet. Smidigt och modernt! Love it!