VÅR HISTORIA

Wellness Studio startade under namnet Ron Sportsclub 2004 i Ronneby. Inriktningen på anläggningen var från början att leverera den bästa träningsupplevelsen både vad gäller utrustning, bemötande och lokaler. Detta är något som därefter legat till grund för verksamheten. Det tog några år innan satellit-anläggningar i Kallinge, Tingsryd och centrala Ronneby öppnade.

I januari 2010 öppnades en helt ny anläggning i Kalmar ute på Hansa City. Tillströmningen av medlemmar blev inte som det var tänkt och efter 3 år avvecklades den. De aktiva befintliga medlemmarna fick fortsätta på Nordic Club i Kalmar. Det samarbete som inleddes då ledde till att Nordic Club i Kalmar 2013 blev ett dotterbolag till Wellness Studio.

Sommaren 2010 köptes Activa Sportsclub i Karlskrona (Fd S.A.T.S) och en anläggning i Nättraby. Därefter öppnades anläggningarna i Rödeby och Jämjö under 2012. I december 2013 öppnade vi Crossfit Karlskrona, Blekinges enda affilierade Crossfitbox som erbjuder konstant varierad högintensiv funktionell träning i form av klasser flera gånger per dag. Möjlighet finns att träna på egen hand. I januari 2014 öppnade vi vår senaste anläggning, denna gång i Bräkne Hoby.

Nordic Club grundades redan 1995, då som Kalmar Fitness Center, och har legat i samma lokaler sedan 1998. Fokus har legat på att erbjuda högt kvalificerad och engagerad personal i en stor central träningsanläggning. Under 2014 har vi investerat mer än 3 Mkr i anläggningen och den har nu ett stort utbud av den senaste träningsutrustningen i fräsch miljö.